Indien

Republik i Asien

Indien er en republik i Asien, som grænser op til adskillige stater. Indien består af mange delstater. Har det næsthøjeste antal indbyggere i verden. Over 1 milliard mennesker.  Over 100 forskellige sprog, hovedsprog Hindi og måske Engelsk, og yderligere et meget stort antal forskellige sprog. En af verdens største økonomier. Religion overvejende hinduistisk, nabolandet Pakistan overvejende Islamisk, hvilket har givet anledning til utallige religiøse uoverensstemmelser.

Keramikken

Om keramikken ved man, at den landsdel under Indusdalen der var tilknyttet Indien har fund overlevering (se Indus dalen i ONL) af brugsredskaber og ikke mindst nogle små figuriner i form af kvinde figurer. Man mener ved de fundne små kvinde figurer at menneskene tilbad den livgivende jord. Frugtbarheds ler gudinder ofredes med henblik på opnåelse af livgivende positive hændelser. Indus befolkningen forsvandt 1000-2000 år f.k. (se Indus i ONL). Man har stadig ikke klarlagt hændelses forløbene.  Mange teorier florerer. 

Man formoder at befolkning trak mod Syd ind i selv Indien, bosatte sig og hen af vejen begyndte forfra.   

Smykker

Buddisme, Hinduisme, Livetshjul

I hinduisme findes mange guder.  I Buddisme findes ingen gud.  På sit leje spurgte Buddas følgesvende, hvad nu med det guddommelige. Hvortil Budda svarede: Det finder de nok selv ud af. I øvrigt ligger det hele i dig selv, du kan arbejde dig frem. Filosofien er at det går i ring og går til grunde, og skabes på ny.